Autokomis Camil Opole

Chcesz polecić komuś jakąś dobrą firmę z branży motoryzacyjnej? ten dział jest dla Ciebie, opisz:
* Zakład blacharski
* Zakład mechaniczny
* Ubezpieczalnie
* Salon nowych samochodów używanych
* Auto komis samochodów używanych
W temacie każdej takiej opini zaznacz: Nazwę firmy, adres,

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez klient » 5 lut 2012, o 17:43

Kupiłem auto w tym autokomisie Camil i jak na razie moja opinia jest bardzo pozytywna.
Znalazłem auto na allegro i pojechałem. Mimo iż dzisiaj niedziela to było otwarte.
Zapłaciłem przelewem . Bardzo miła obsługa (chyba z 10 osób). porządny salon do obsługi klienta.
Szkoda, że u nas we wroccławiu nie ma TAKIEGO FAJNEGO KOMISU, ALE W SUMIE AUTOSTRADA jechałem nie całe 50 minut.

a moje nowe auto to: Ford Focus, rocznik 2011r.

pozdrawiam
klient

Postprzez bonaju » 24 lut 2012, o 00:04

Jakieś dwa tygodnie temu dzwoniła do mnie jakaś pani z autokomisu Camil w Opolu i mówiłą, że w bazie danych ma kupca na mojego opla.
Na początku myślałem, że to może jakaś ściema, że chcą sobie plac zapełnić. Ale faktycznie. Wstawiłem w komis i za dwa dni miałem pieniążki.
Jakiś rok temu w podobny sposób sprzedał mój kuzyn. Dał ogłoszenie na allegro. Zadzwonił ktoś z Camila i skojarzył mojego kuzyna z kupcem.
Wtedy wzięli 500zł, a ode mnie 700. Ale nie żałuję. Było warto.
polecam autokomis camil z opola, obrońców stalingradu 41, jakby co to podaję link: www.camil.pl

Wiem, że też kupują samochody za gotówkę. Ja wolałem poczekać wstawiając w komis. Dzięki temu zaoszczędziłem około tysiąca złotych
bonaju

Postprzez admin » 18 kwi 2012, o 09:29

Na prośbę Autobazaru Camil możliwość zamieszczania komentarzy dla osób postronnych, nie będących klientami komisu została wyłączona. Jeśli chcesz zamieścić komentarz w tym temacie wyślij wraz z własną opinią dokument potwierdzający (np.faktura, umowa), że jesteś klientem komisu na PW
admin
Administrator

Marka twojego samochodu:: Vw Golf4

Poprzednia strona

Powrót do Firmy motoryzacyjne opinie