Gotowe kanały samochodowe: Kanał długi - Kanały samochodowe oferta

Autokomis Camil Opole

Chcesz polecić komuś jakąś dobrą firmę z branży motoryzacyjnej? ten dział jest dla Ciebie, opisz:
* Zakład blacharski
* Zakład mechaniczny
* Ubezpieczalnie
* Salon nowych samochodów używanych
* Auto komis samochodów używanych
W temacie każdej takiej opini zaznacz: Nazwę firmy, adres,

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez Mriusz » 25 sie 2017, o 07:52

Ja kupowałem tam samochód i jestem zadowolony. Wymieniam tylko olej i filtry. W przyszłości gdy mi się to auto znudzi, zawitam tam ponownie. Komis jak najbardziej polecam.
Mriusz
 
Posty: 5
Dołączył(a): 25 sie 2017, o 07:47

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez przemekw » 25 sie 2017, o 10:52

A jakie auto kupiłeś ? Mnie interesuje większe auto rodzinne. Mają tam ?
przemekw
 
Posty: 6
Dołączył(a): 25 sie 2017, o 10:51

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez andrzejo » 25 sie 2017, o 13:06

sonik78 napisał(a):Hm.... Minęło już w sumie kilka lat. Widzę, że opinie pozytywne, ale może coś się zmieniło? Miał ktoś z Was z nimi styczność w ostatnim czasie?


Właśnie poczytałem opinie na fb o nich, same pozytywny. Też szukam auta by kupić, chyba zadzwonię do nich i dowiem się co i jak.
andrzejo
 
Posty: 7
Dołączył(a): 25 sie 2017, o 13:03

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez Mriusz » 25 sie 2017, o 16:24

przemekw napisał(a):A jakie auto kupiłeś ? Mnie interesuje większe auto rodzinne. Mają tam ?


Lepiej tam zadzwonić i popytać, tam ciągły zbyt mają. Ja kupiłem toyotę.
Mriusz
 
Posty: 5
Dołączył(a): 25 sie 2017, o 07:47

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez przemekw » 26 sie 2017, o 07:13

No mam taki zamiar, zadzwonić. Wczoraj poszperałem o nich w necie, fajne autka, chłopaki chwalą sobie transakcje z nimi. Chyba jednak na 100 % są mega.
przemekw
 
Posty: 6
Dołączył(a): 25 sie 2017, o 10:51

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez andrzejo » 26 sie 2017, o 09:16

No ja jadę już w poniedziałek. Popytałem chłopaków co i jak to powiedzieli że warto tam się wybrać, uczciwi są
andrzejo
 
Posty: 7
Dołączył(a): 25 sie 2017, o 13:03

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez przemekw » 26 sie 2017, o 11:41

zadzwoniłem do tego komisu zapytać czy jeśli będę zainteresowany zakupem auta czy mogę sprawdzić auto w wybranym warsztacie powiedzieli nie ma z tym problemu i podjadą autem pod podany adres
przemekw
 
Posty: 6
Dołączył(a): 25 sie 2017, o 10:51

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez andrzejo » 28 sie 2017, o 06:46

przemekw to super info, tym bardziej ma się gwarancję jakie auto się kupuje. Jak będę też się decydowac tak samo zrobie.
andrzejo
 
Posty: 7
Dołączył(a): 25 sie 2017, o 13:03

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez Kamil0 » 28 sie 2017, o 09:20

Ja tez tam kupiłem Samochód i jak najbardziej polecam komis. Teraz zamierzam dla żony kupić więc chłopaki na spokojnie możecie tak się rozglądać za autem.
Kamil0
 
Posty: 3
Dołączył(a): 28 sie 2017, o 09:13

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez andrzejo » 28 sie 2017, o 13:23

O kolega kolejny który już kupiła samochód. Czyli nie muszę szukac komisu tylko zdecydowanie wybrać się do Camil.
andrzejo
 
Posty: 7
Dołączył(a): 25 sie 2017, o 13:03

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Firmy motoryzacyjne opinie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość

cron