Gotowe kanały samochodowe: Kanał długi - Kanały samochodowe oferta

Firma Puller Warszawa - opinie

Chcesz polecić komuś jakąś dobrą firmę z branży motoryzacyjnej? ten dział jest dla Ciebie, opisz:
* Zakład blacharski
* Zakład mechaniczny
* Ubezpieczalnie
* Salon nowych samochodów używanych
* Auto komis samochodów używanych
W temacie każdej takiej opini zaznacz: Nazwę firmy, adres,

Firma Puller Warszawa - opinie

Postprzez beniek33 » 19 wrz 2011, o 20:21

Witam

Chciałbym polecić ten warsztat! Super mi usunęli wgniecenie z klapy bagażnika! Fakt, trochę to kosztowało, ale zobaczcie poniżej efekty! Polecam Puller, Warszawa, ul. Liwska 2

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam, Bernard
http://baseny-budowa.pl
beniek33
 
Posty: 25
Dołączył(a): 19 wrz 2011, o 19:21
Marka twojego samochodu:: Jeszcze nie mam

Re: Firma Puller Warszawa - opinie

Postprzez emgielka » 18 kwi 2013, o 13:14

Ja polecam Pomoc Drogowa Wawa-Hol i warsztat. Korzystał z ich usług i jestem bardzo zadowolona. Nie mają dużych cen tak jak inni. Zobacz http://pomoc-drogowa.warszawa.pl/
Ostatnio edytowano 30 gru 2014, o 21:13 przez emgielka, łącznie edytowano 1 raz
emgielka
 
Posty: 19
Dołączył(a): 18 kwi 2013, o 13:12

Re: Firma Puller Warszawa - opinie

Postprzez monika.kata » 8 maja 2013, o 10:30

Ostatnio jak miałam problemy z samochodem na drodze to dostałam namiary na pomoc drogowa warszawa . Firma okazała się solidna. Pomogła mi nie tylko z holowaniem . Polecam AUTO HOL Grzegorz Gliński .
monika.kata
 
Posty: 35
Dołączył(a): 23 kwi 2013, o 10:41

Re: Firma Puller Warszawa - opinie

Postprzez nikita33 » 10 maja 2013, o 09:57

Gdy miałam kolizje na drodze korzystałam również z usług firmy AUTO-HOL Grzegorz –Gliński. Dzięki nim w szybkim czasie udało się przetransportować auto do zakładu blacharskiego laweta warszawa .
nikita33
 
Posty: 3
Dołączył(a): 10 maja 2013, o 09:54

Re: Firma Puller Warszawa - opinie

Postprzez hannah » 15 sie 2013, o 21:45

Mi ostatnio przy awarii pomogła ta firma - http://jarex24.pl
Ostatnio edytowano 29 gru 2014, o 13:27 przez hannah, łącznie edytowano 1 raz
hannah
 
Posty: 10
Dołączył(a): 15 sie 2013, o 21:43

Re: Firma Puller Warszawa - opinie

Postprzez julo » 21 paź 2013, o 16:28

Pomoc drogowa Katowice to wg. mnie dobra firma świadcząca usługi holowania na Śląsku. Gdyby ktoś kiedyś potrzebował to macie numer 503-64-11-11
julo
 
Posty: 14
Dołączył(a): 21 paź 2013, o 16:22

Re: Firma Puller Warszawa - opinie

Postprzez kiszony » 3 wrz 2018, o 07:10

Jeżeli chodzi o "pomoc drogowa Warszawa", to mogę polecić chłopaków! Szybko pojawili się na miejscu, bezproblemowo załadowali samochód i zawieźli do mechanika.
kiszony
 
Posty: 2
Dołączył(a): 3 wrz 2018, o 07:08


Powrót do Firmy motoryzacyjne opinie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron