polećcie dobry salon samochodowy

Chcesz polecić komuś jakąś dobrą firmę z branży motoryzacyjnej? ten dział jest dla Ciebie, opisz:
* Zakład blacharski
* Zakład mechaniczny
* Ubezpieczalnie
* Salon nowych samochodów używanych
* Auto komis samochodów używanych
W temacie każdej takiej opini zaznacz: Nazwę firmy, adres,

polećcie dobry salon samochodowy

Postprzez bronek » 18 wrz 2011, o 20:20

witam

polećcie jakiś w miarę dobry i tani salon samochodowy, może być komis, gdzie auta są sprawdzone i wiadomo, że pochodzą z dobrego źródła.

W okolicach krakowa.
bronek

Re: polećcie dobry salon samochodowy

Postprzez Martusia » 21 wrz 2011, o 15:18

Jest parę na pewno, ważne żeby był duży wybór samochodów, ktoś polecał już chyba coś tutaj dużego i ze stażem.. Poszukaj na forum
Martusia

Postprzez beniek33 » 21 wrz 2011, o 17:20

Forum jest puste i w tym sęk....

Ja z kolei mogę polecić http://www.bronikowski.otomoto.pl/
beniek33

Postprzez Autosamiec » 8 lis 2011, o 13:30

Jeśli chodzi o salony to można pozazdrościć Gdynianom, sorry akurat z krakowa nie znam – odebrałbym tam swoje autko w salonie Prestige w sieci się mają stronkę jakoś prestig-e.pl czy coś takiego. jak zamawiasz u nich dostajesz gwarancje, chyba dokładnie to się nazywa zaświadczenie Europejskiego Rejestru Samochodów, że auto nie jest kradzione, sprawdzone i z gwarancją. Jeśli chodzi o rangę Premium to już drugi zakup, o którym mogę powiedzieć, że przebiegł bezproblemowo. Wcześniej kumpel z pracy u nich kupował, przez tydzień wypytywał o różne oferty , robili mu wyceny, no a potem sprowadzili pewne cacko Aston Martin Virage, które do dziś mu w garażu stoi:)
Autosamiec

Powrót do Firmy motoryzacyjne opinie