Gotowe kanały samochodowe: Kanał długi - Kanały samochodowe oferta

Skup aut opinie

Chcesz polecić komuś jakąś dobrą firmę z branży motoryzacyjnej? ten dział jest dla Ciebie, opisz:
* Zakład blacharski
* Zakład mechaniczny
* Ubezpieczalnie
* Salon nowych samochodów używanych
* Auto komis samochodów używanych
W temacie każdej takiej opini zaznacz: Nazwę firmy, adres,

Re: Skup aut opinie

Postprzez Tom » 25 mar 2013, o 10:29

Po tym, jak musiałem zakończyć swoją działalność gospodarczą, zostało mi kilka samochodów dostawczych. Miałem problem z ich sprzedażą – były to samochody niegarażowane, a w dodatku nie byłem ich pierwszym właścicielem, na co potencjalni klienci bardzo narzekali. Zależało mi bardzo na tym, żeby szybko pozbyć się aut. Wtedy przypadkiem w Internecie natknąłem się na stronę http://www.skupy-samochodow.pl – wypełniłem formularz, a następnego dnia wieczorem tych samochodów na moim parkingu już nie było. A ja miałem niezłą gotówkę w kieszeni. Jesteście najlepsi!
Tom
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez janek panek » 22 kwi 2013, o 14:37

ja sprzedałem auto kilka miesięcy temu w skupie Camil z Opola, wycena była uczciwa (nie zaniżali ceny), pieniądze dostałem od ręki, no i załatwili za mnie wszelkie formalności, jestem zadowolony z transakcji
janek panek
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez dejfed » 9 cze 2013, o 17:07

Zachęcam do zapoznania się z ofertą Firmy Auto-Bart, Skup Aut w Trójmieście. Można u nich kupić używany samochód w dobrej cenie. Można też sprzedać każdy pojazd, zarówno ten „na chodzie” jak i ten przeznaczony do kasacji, czy też po wypadku. Gotówkę wypłacają od ręki, chyba że ktoś chce skorzystać z innej formy płatności. Pracownik firmy przyjeżdża na miejsce i dokonuje wyceny dzięki czemu sprzedaż odbywa się szybko i sprawnie. Wystarcza jeden telefon do skupu aut. Nieważne czy auto sprzedaje klient indywidualny czy firma, każdy będzie zadowolony z transakcji. Polecam tą firmę także ze względu na atrakcyjne ceny! Więcej informacji na ich stronie reklamowej: skup aut trójmiasto
dejfed
 
Posty: 1
Dołączył(a): 3 maja 2013, o 14:35

Re: Skup aut opinie

Postprzez Dhemonic » 24 cze 2013, o 14:47

Z radością mogę polecić serwis http://www.skup-samochodow.pl/. Świetna obsługa, przesympatyczni pracownicy. Pomogą, doradzą, porozmawiają... Naprawdę opłaca się (dosłownie i w przenośni) wykorzystać ich liczne oferty. Na stronie widnieją również porady co do np. umowy OC, kupna-sprzedaży samochodu itd...
Polecam :)
Dhemonic
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez mielek » 12 sie 2013, o 15:34

Jeżeli chodzi o stolicę Dolnego Śląska to sprawdź sobie jeszcze ten skup samochodów Wrocław - oferują tam dobre ceny za samochody. Wielokrotnie korzystałem z ich usługi zwykle obie strony transakcji były z tego zadowolone.
mielek
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez skoda octawia » 25 sie 2013, o 09:00

Więcej na temat dobrego spupu samochodów znalazłem na fb:
https://www.facebook.com/skupauta?ref=hl

skorzystałem i polecam.
dobre ceny, uczciwie. bez naciągania
skoda octawia
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez niemaryena » 29 sie 2013, o 19:17

tez polecam, maja dobre ceny - facet nie chce oszukac, a zarobic, to dwie inne kwestie
kredyt online pożyczka przez internet bez bik
niemaryena
 
Posty: 1
Dołączył(a): 29 sie 2013, o 19:11

Re: Skup aut opinie

Postprzez zazdrosny17 » 24 paź 2013, o 14:31

Skup aut prowadzi skup samochodów na terenie całego kraju. posiadamy 16 oddziałów w miastach wojewódzkich takich jak Wrocław, Opole, Katowice czy Poznań oraz ok. 50 mobilnych przedstawicieli handlowych.

Za wszystkie auta wypłacamy gotówkę na miejscu lub też wpłacamy w wybranym przez Klienta okienku bankowym. Jesteśmy w stanie odkupić każde auto nawet w ciągu 2h. Sprzedaż auta jest możliwa w jednej z naszych siedzib lub też w dowolnym miejscu w Polsce wyznaczonym przez Klienta.

skup aut wrocław
Ostatnio edytowano 8 lut 2015, o 08:49 przez zazdrosny17, łącznie edytowano 1 raz
zazdrosny17
 
Posty: 3
Dołączył(a): 24 paź 2013, o 14:22

Re: Skup aut opinie

Postprzez Izy123 » 29 paź 2013, o 22:01

Ciekaw jestem jak wyceniają chyba, że tu może któś podać podstawy .
Izy123
 
Posty: 18
Dołączył(a): 21 paź 2013, o 21:08
Marka twojego samochodu:: Jeszcze nie mam

Re: Skup aut opinie

Postprzez MaciekJ » 3 lis 2013, o 14:16

Odradzam auto-skup.pl formularz kiepsko działa i się zawiesza, niby napisali że przyjęli moje zgłoszenie, ale później... nic zero odzewu, zero kontaktu ani tym bardziej wyceny auta. Nie polecam, na pewno jak na szybko szukać sprzedaży auta to nie tam, tylko najgorsze jest to że mają kilka stron i można trafić na nich gdzie indziej
MaciekJ
 

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Firmy motoryzacyjne opinie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość

cron