Skup aut opinie

Chcesz polecić komuś jakąś dobrą firmę z branży motoryzacyjnej? ten dział jest dla Ciebie, opisz:
* Zakład blacharski
* Zakład mechaniczny
* Ubezpieczalnie
* Salon nowych samochodów używanych
* Auto komis samochodów używanych
W temacie każdej takiej opini zaznacz: Nazwę firmy, adres,

Skup aut opinie

Postprzez Maria » 27 lis 2011, o 12:16

Z czystym sumieniem polecam skup aut Opinie jakie wcześniej czytałam potwierdziły się:

Kiedy kupowałam nową Opla astre w salonie zaproponowano mi odkupienie od ręki mojej kilkuletniej Toyoty Yaris. Dla porównania zapytałam o wycenę firmę kupno samochodów i ku mojemu zdziwieniu zaproponowali mi znacząco wyższą kwotę niż dealer Opla. Wszystko było super. W razie czego podaję namiary: http://www.eAuto.pl
Maria

Re: Skup aut opinie

Postprzez Krzysztof » 27 lis 2011, o 12:36

Witam, mam do sprzedania samochodzik i potrzebuję pilnie go spieniężyć. Pomoże ktoś?
Mam propozycje z auto komisu, żeby wstawić w komis, ale nie gwarantują w jakim czasie się sprzeda.
Żona mówi, żeby na giełdę jechać, ale jak sobie pomyślę, że muszę o 5.00 wstać i potem użerać się z tymi handlarzami to mi się słabo robi. Znalazłem taką firmę co odbiera auto z domu. zerknijcie proszę www.skup-samochodow.pl . Trochę się boję , bo nie wiem na czym to dokładnie polega. Dzwoniłem, to koleś mi powiedział, że wystarczy wypełnić formularz, oni na tej podstawie dokonają wyceny i jak mi cena przypasuje to przyjadą, kupią i płacą kasę od ręki. Dałem kiedyś na allegro, ale miałem full telefonów od marudów.
Krzysztof

Skup aut opinie

Postprzez Greg » 27 lis 2011, o 12:46

Nie masz co się obawiać. Też kiedyś mnie przycisnęło, ale raczej sprzedałem w ten sposób ze względu na wygodę.
Wypełniłem formularz. Na drugi dzień dostałem emaila z wyceną. Odpisałem, że mi pasuje cena. Jeszcze tego samego dnia przyjechał kurier z pieniążkami. Wszystko odbyło się sprawnie w miłem atmosferze. ale to była inna strona - www.skupaut.pl . Pewnie działa na tej samej zasadzie, ale tą sprawdziłem i jest ok. Z tego co wiem są jeszcze firmy regionalne. Ja jestem z wrocławia. Pisałem z firmą www.skupautwroclaw.pl , ale się spóźnili. Wprawdzie dawali troszkę więcej, ale o jeden dzień za późno.
Greg

Postprzez Krzysztof. » 21 sty 2012, o 18:56

Krzysztof napisał(a):Witam, mam do sprzedania samochodzik i potrzebuję pilnie go spieniężyć. Pomoże ktoś?
Mam propozycje z auto komisu, żeby wstawić w komis, ale nie gwarantują w jakim czasie się sprzeda.
Żona mówi, żeby na giełdę jechać, ale jak sobie pomyślę, że muszę o 5.00 wstać i potem użerać się z tymi handlarzami to mi się słabo robi. Znalazłem taką firmę co odbiera auto z domu. zerknijcie proszę http://www.skup-samochodow.pl . Trochę się boję , bo nie wiem na czym to dokładnie polega. Dzwoniłem, to koleś mi powiedział, że wystarczy wypełnić formularz, oni na tej podstawie dokonają wyceny i jak mi cena przypasuje to przyjadą, kupią i płacą kasę od ręki. Dałem kiedyś na allegro, ale miałem full telefonów od marudów.

witam Was.
Dzięki za pomoc. Tak jak pisałeś, skorzystałem z firmy regionalnej, bo to zawsze na miejscu. Jestem z krakowa, a strona skupu to http://www.skupaut-krakow.pl . Powiem, Wam, że na prawdę transakcja odbyłą się profesjonalnie. Dostałem kaskę od ręki. Umowe do wymeldowania w wydziale komunikacji i ubezpieczalni. Nie wiedziałem, że można tak sprzedac auto. Praktycznie bez wychodzenia z domu. No, ale takie czasy. Wszystko już można załatwić przez neta. Znajomy ze stanów mówił, że u nich można już kupowac nowe auta przez neta. Konfiguruje się samochód, wpłaca zaliczke i jak wyprodukują to przywiozą pod dom i kluczyki wręczają. Dzięki za pomoc. pozdrawiam
Krzysztof.

Postprzez skup aut » 6 mar 2012, o 20:47

Polecam firmę z łodzi www.skupaut.com . Dzisiaj sprzedałem auto i jestem zadowolony.
Jeżdżą po całej polsce
skup aut

Powrót do Firmy motoryzacyjne opinie