Gotowe kanały samochodowe: Kanał długi - Kanały samochodowe oferta

Skup aut opinie

Chcesz polecić komuś jakąś dobrą firmę z branży motoryzacyjnej? ten dział jest dla Ciebie, opisz:
* Zakład blacharski
* Zakład mechaniczny
* Ubezpieczalnie
* Salon nowych samochodów używanych
* Auto komis samochodów używanych
W temacie każdej takiej opini zaznacz: Nazwę firmy, adres,

Skup aut opinie

Postprzez Maria » 27 lis 2011, o 12:16

Z czystym sumieniem polecam skup aut Opinie jakie wcześniej czytałam potwierdziły się:

Kiedy kupowałam nową Opla astre w salonie zaproponowano mi odkupienie od ręki mojej kilkuletniej Toyoty Yaris. Dla porównania zapytałam o wycenę firmę kupno samochodów i ku mojemu zdziwieniu zaproponowali mi znacząco wyższą kwotę niż dealer Opla. Wszystko było super. W razie czego podaję namiary: http://www.eAuto.pl
Maria
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez Krzysztof » 27 lis 2011, o 12:36

Witam, mam do sprzedania samochodzik i potrzebuję pilnie go spieniężyć. Pomoże ktoś?
Mam propozycje z auto komisu, żeby wstawić w komis, ale nie gwarantują w jakim czasie się sprzeda.
Żona mówi, żeby na giełdę jechać, ale jak sobie pomyślę, że muszę o 5.00 wstać i potem użerać się z tymi handlarzami to mi się słabo robi. Znalazłem taką firmę co odbiera auto z domu. zerknijcie proszę www.skup-samochodow.pl . Trochę się boję , bo nie wiem na czym to dokładnie polega. Dzwoniłem, to koleś mi powiedział, że wystarczy wypełnić formularz, oni na tej podstawie dokonają wyceny i jak mi cena przypasuje to przyjadą, kupią i płacą kasę od ręki. Dałem kiedyś na allegro, ale miałem full telefonów od marudów.
Krzysztof
 

Skup aut opinie

Postprzez Greg » 27 lis 2011, o 12:46

Nie masz co się obawiać. Też kiedyś mnie przycisnęło, ale raczej sprzedałem w ten sposób ze względu na wygodę.
Wypełniłem formularz. Na drugi dzień dostałem emaila z wyceną. Odpisałem, że mi pasuje cena. Jeszcze tego samego dnia przyjechał kurier z pieniążkami. Wszystko odbyło się sprawnie w miłem atmosferze. ale to była inna strona - www.skupaut.pl . Pewnie działa na tej samej zasadzie, ale tą sprawdziłem i jest ok. Z tego co wiem są jeszcze firmy regionalne. Ja jestem z wrocławia. Pisałem z firmą www.skupautwroclaw.pl , ale się spóźnili. Wprawdzie dawali troszkę więcej, ale o jeden dzień za późno.
Greg
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez Krzysztof. » 21 sty 2012, o 18:56

Krzysztof napisał(a):Witam, mam do sprzedania samochodzik i potrzebuję pilnie go spieniężyć. Pomoże ktoś?
Mam propozycje z auto komisu, żeby wstawić w komis, ale nie gwarantują w jakim czasie się sprzeda.
Żona mówi, żeby na giełdę jechać, ale jak sobie pomyślę, że muszę o 5.00 wstać i potem użerać się z tymi handlarzami to mi się słabo robi. Znalazłem taką firmę co odbiera auto z domu. zerknijcie proszę http://www.skup-samochodow.pl . Trochę się boję , bo nie wiem na czym to dokładnie polega. Dzwoniłem, to koleś mi powiedział, że wystarczy wypełnić formularz, oni na tej podstawie dokonają wyceny i jak mi cena przypasuje to przyjadą, kupią i płacą kasę od ręki. Dałem kiedyś na allegro, ale miałem full telefonów od marudów.



witam Was.
Dzięki za pomoc. Tak jak pisałeś, skorzystałem z firmy regionalnej, bo to zawsze na miejscu. Jestem z krakowa, a strona skupu to http://www.skupaut-krakow.pl . Powiem, Wam, że na prawdę transakcja odbyłą się profesjonalnie. Dostałem kaskę od ręki. Umowe do wymeldowania w wydziale komunikacji i ubezpieczalni. Nie wiedziałem, że można tak sprzedac auto. Praktycznie bez wychodzenia z domu. No, ale takie czasy. Wszystko już można załatwić przez neta. Znajomy ze stanów mówił, że u nich można już kupowac nowe auta przez neta. Konfiguruje się samochód, wpłaca zaliczke i jak wyprodukują to przywiozą pod dom i kluczyki wręczają. Dzięki za pomoc. pozdrawiam
Krzysztof.
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez skup aut » 27 maja 2012, o 03:49

Polecam firmę z łodzi www.skupaut.com . Dzisiaj sprzedałem auto i jestem zadowolony.
Jeżdżą po całej polsce
skup aut
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez Elo » 29 cze 2012, o 15:53

Najlepszą stroną do sprzedaży aut jest http://www.skupy-samochodow.pl

Wypełniłem raz formularz i dostałem oferty chyba z 20 skupów.
Ceny różniły się o kilka tysięcy. Wybrałem najwyższą i jestem zadowolony.

Zamiast wypełniać te formularze na różnych stronach polecam na tej.
Raz się wypełnia a z automatu idzie do kilkudziesięciu firm.
Potem wybiera się najwyższą cenę.
Tam na tej liscie są auto komisy, salony samochodowe, skupy aut , złomowiska i inne.
Kto da więcej ten bierze :D
Bardzo pomocny portal
Elo
 

Uwaga na Skup Aut Krzysztof Kłosoń

Postprzez rob61 » 20 sie 2012, o 08:08

Chcę wszystkich przestrzec przed oszustem, który wyłudza od ludzi samochody w celu złomowania. Wystawia faktury na podstawie, których nie można później wyrejestrować samochodu. Gość oszukał już kilkanaście osób firmę ma zarejestrowaną w Słomnikach miejscowość Trątnowice.
rob61
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez Tomek z W-wy » 10 paź 2012, o 17:31

Potrzebowałem pilnie kasy, nie bawiłem się w żadne formularze trafiłem na stronę http://www.skupaut.pl - zadzwoniłem. Panowie zaproponowali mi po opisaniu auta przez tel. bardzo uczciwą cenę umówiłem się z nim na spotkanie za godzinę, przyjechali punktualnie po obejrzeniu auta na miejscu stwierdzili że wszystko się zgadza z opisem podanym przez telefon i wypłacili mi ustaloną kwotę.
Byłem w szoku po 1,5 godziny od momentu podjęcia decyzji o sprzedaży auta stałem z potrzebną mi gotówką w ręku. Pierwszy raz sprzedałem tak szybko i tak dobrze samochód.
Tomek z W-wy
 

Re: Skup aut opinie

Postprzez misiunio 10 » 22 lis 2012, o 16:24

trochę odświeżę wątek, bo miałem ostatnio styczność. na skup samochodów to trzeba trafić uczciwy. Mi się grunt pod nogami nie palił aż tak bardzo, bardziej nie miałem czau na dawanie ogłoszeń itp. Stawki, jakie mi oferowano to byla masakra...
W sumie w końcu dostałem w miarę godną stawkę w firmie http://www.skupaut.info i ich mogę polecać, ale inne firmy to hieny ;/
misiunio 10
 
Posty: 1
Dołączył(a): 22 lis 2012, o 16:20

Re: Skup aut opinie

Postprzez harry » 1 sty 2013, o 15:49

Ja z kolei mogę polecić skup aut Wrocław
Ceny konkurencyjne. Dojazd do klienta i wycena bezpłatna.
harry
 

Następna strona

Powrót do Firmy motoryzacyjne opinie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron